Nieuwe voorzitter

De Heemkundige Kring staat voor een groot aantal uitdagingen waarvan de verhuis en inrichting van een nieuw museum en het uitbouwen van het WADOC (Waasmunsters Documentatiecentrum) de meest in het oog springende zijn.

Het bestuursorgaan van ’t Sireentje heeft de heer Rudy Montigny uit Waasmunster benoemd tot nieuwe voorzitter van het bestuursorgaan van de Heemkundige Kring. Rudy is reeds meer dan 4 jaar actief gedreven medewerker in de heemkundige kring, als beslagen computerspecialist heeft hij ons geholpen o.a. bij het opzetten van de website van onze vereniging en de digitalisering van onze collecties.

Naast de heemkundige kring is hij ook lid van de adviesraad voor toerisme en de ouderen adviesraad, allebei belangrijk partners van ons. Hij volgt Nicole Cools op die na zeven jaar voorzitterschap besloten heeft om de fakkel door te geven. Wij danken Nicole voor haar toegewijde inzet gedurende al die jaren.

Met de aanstelling van Rudy halen we een resultaatgerichte verbinder met overtuigingskracht in huis. Wij zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke positieve bijdrage gaat leveren aan het realiseren van de ambities van ’t Sireentje.

Bestuursorgaan van ’t Sireentje